Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شرکت اسنپ: طی روزهای اخیر بحث خروج شرکت MTN افریقای جنوبی از ایران یکی از مباحث داغ محافل رسانه‌ای بود. از طرفی دیگر به دلیل اینکه MTN یکی از سهامداران عمده اسنپ محسوب می‌شود این نگرانی به وجود آمد که چه چشم‌اندازی پیش روی این سوپراپ ایرانی خواهد بود. محمد خلج مدیرعامل اسنپ در مصاحبه اختصاصی با راه‌پرداخت عنوان کرد که هیچ برنامه کوتاه‌مدتی برای خروج MTN از ایران و همچنین واگذاری سهام اسنپ وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین در این گفت‌وگو در خصوص شرایط این روزهای اسنپ و چشم‌انداز آن در این روزهای سخت کرونایی گفت که در ادامه می‌خوانید.

چرا اپ اسنپ به سوپراپ تبدیل شد؟

صحبت‌هایمان را با خلج با موضوع ورود این اپلیکیشن به حوزه‌های مختلف ازجمله پرداخت، پرداخت قبض، خرید بلیت و حتی بخش پزشکی شروع کردیم و خواستیم بدانیم که اسنپ به چه دلیل تصمیم گرفت قدم در این حوزه‌ها و توسعه سرویس‌هایش بگذارد.

خلج در این زمینه گفت: «ابتدا اسنپ یک محصول خاص مانند تاکسی اینترنتی ارائه می‌داد. بعد به یک پلتفرم تبدیل شد و سرویس‌ها و خدمات متنوعی را به‌عنوان یک پلتفرم برای کاربرانش فراهم کرد و به این طریق تیم‌های موفق در حوزه‌های مختلفی که می‌توانند بخشی از نیازهای جامعه را برآورده کنند، در اسنپ مشغول به ارائه خدمت شدند. اخیرا هم با راه‌اندازی باشگاه مشتریان، مفهوم سوپراپ برای کسانی که از سوپراپ اسنپ استفاده می‌کنند، مفهوم و شکل جدیدی پیدا کرده است. یعنی کاربر می‌تواند از امتیازاتی که دریافت می‌کند، تخفیف و خدمات ویژه‌ای را از سایر شرکت‌های گروه دریافت کند.»

مدیرعامل اسنپ در تعریف سوپراپ نیز می‌گوید: «سوپراپ اپلیکیشنی است که شما با یک‌بار ورود امکان دسترسی به خدمات مختلف را داشته باشید و از طریق آن اپلیکیشن بتوانید نیازهای روزمره‌تان را برآورده کنید. ما در حوزه‌های مختلف از قبیل تاکسی اینترنتی، رزرو هتل، خرید بلیت، خرید غذا، مشاوره پزشکی، خرید از سوپر مارکت، ارسال بسته با موتور و وانت، شارژ سیم‌کارت، نیکوکاری، پرداخت قبض و بسته اینترنت خدمات متنوعی را روی این اپلیکیشن ارائه می‌دهیم و می‌خواهیم این پلتفرم زیربنا و زیرساختی بشود برای اینکه سرویس‌های متنوع دیگر را هم برروی آن ارائه دهیم.»

خلج معتقد است که در شرایط فعلی و شیوع ویروس کرونا مردم نیاز دارند که سرویس‌های متنوعی را از طریق یک سوپراپ دریافت کنند تا از حضور غیرضروری‌شان در فروشگاه‌ها و بانک‌ها جلوگیری شود به همین خاطر در تلاش‌اند تا امکانات خوبی را در اختیار افراد قرار دهند.

اسنپ کیف پول خودش را ارائه می‌دهد؟

در حال حاضر بحث‌های پرداختی اسنپ از طریق اپلیکیشن آپ انجام می‌شود.اما با گسترده‌تر شدن سرویس‌های اسنپ این انتظار به وجود آمده که این سوپراپ در آینده کیف پول مخصوص خودش را راه‌اندازی کند؟ با توجه به پاسخ خلج به این سوال به نظر می‌رسد که اسنپ همچنان به همکاری‌اش با آپ ادامه خواهد داد.

 

او در این خصوص توضیح داد: «در حال حاضر ما با آپ همکاری می‌کنیم و مجموعه خدمات فین‌تکی‌مان هم با آپ انجام می‌شود و توسعه خدماتمان را هم با همکاری همین مجموعه انجام می‌دهیم. در حال حاضر بعضی از شرکت‌های گروه برای ارائه کیف پول یکپارچه با خود آپ در تعامل هستند و این نشان‌دهنده این است که ما به دنبال افزایش همکاری‌ها با مجموعه آپ هستیم.»

 

چشم‌اندازهای کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت اسنپ

به گفته خلج توسعه جغرافیایی محصولات و ارائه سرویس‌های جدیدتر در سوپراپ اسنپ و همین‌طور تعامل با ذی‌نفعان و به‌ویژه حاکمیت و رگولاتوری جزو برنامه‌های کوتاه و میان‌مدت این مجموعه است. مدیرعامل اسنپ با اشاره به اینکه تعاملات با حوزه رگولاتوری برایشان بسیار حائز اهمیت است و حمایت‌های خوبی هم تا به حال انجام شده، توضیح داد:

برای مثال در بخش سهمیه سوخت، وزارت کشور و ستاد ملی مقابله با کرونا نگاه ویژه‌ای به ما داشتند و ما را به رسمیت و واجد شرایط دریافت سهمیه سوخت شناختند به‌طوری‌که بنزین برای کل اکوسیستم از ۷ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر به ۸.۷۵ و تا سقف ۳۰۰ لیتر در ماه رسید. همچنین برای خودروهای دوگانه‌سوز هم از ۴.۲ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر به ۵.۲۵ تا سقف ۱۸۰ لیتر در ماه افزایش پیدا کرد. این‌ها حمایت‌هایی است که کل اکوسیستم نه‌فقط اسنپ، از آن بهره‌مند شد.

خلج در ادامه تصریح کرد: «در ادامه همکاری‌ و تعامل با ارگان‌ها و نهادهای دولتی، بحث بازنگری جدی‌تر در حوزه بیمه و تامین اجتماعی مطرح شد. در حال حاضر از طریق اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی، موضوع بیمه خویش فرما مطرح شده و رانندگان اسنپ می‌توانند از این سرویس بهره‌مند شوند. البته به گفته خلج همه این‌ها جزو موضوعات موردبحث است. برای مثال در خصوص همکاری با تامین اجتماعی، کمیته‌های تخصصی تشکیل شده تا درنهایت یک راه‌حل مناسب ارائه شود.»

در رابطه با چشم‌انداز بلندمدت اسنپ هم خلج به رفع تمام نیاز کاربران به‌صورت آنلاین و تعامل با مجموعه‌های متنوع در کشور اشاره کرد و گفت: «راه‌اندازی سرویس‌هایی مانند اسنپ دکتر و ایده‌های مشابه، باعث خوشحالی ما است.»

اسنپ و بورس

مدتی بحث ورود اسنپ به بورس داغ شده بود و خیلی‌ها فکر می‌کردند که نام اسنپ هم در کنار دیجی‌کالا به‌عنوان اولین استارت‌آپ‌هایی که قرار است وارد بورس شوند، دیده شود. اما در حال حاضر که اسنپ جایی در کنار ۵ شرکت معرفی‌شده برای ورود به بورس ندارد و وقتی دلیلش را از مدیرعامل اسنپ پرسیدیم، این‌طور توضیح داد: «ورود به بورس برای اکثر شرکت‌ها واقعا یک ایده‌آل است که درنهایت می‌خواهند این اتفاق برایشان بیفتد و نمادشان روی تابلو قرار گیرد. ما هم در همین راستا مطالعاتی را انجام می‌دهیم و مزایا، معایب، ریسک‌ها و فرصت‌هایی که برایمان دارد را جمع‌آوری و مطالعه می‌کنیم. درنهایت نتایج به‌دست‌آمده را در اختیار سهامدارانمان قرار می‌دهیم تا تصمیم‌گیری نهایی اتفاق بیفتد. مقطع زمانی و شیوه ورود به بورس برای ما مهم است و به‌طورکلی دید مثبتی به این قضیه داریم.»

کرونا، کاهش درخواست‌های تاکسی، افزایش سرویس مارکت و چگونگی مدیریت شرایط

خلج در خصوص تاثیر کرونا بر اسنپ گفت: «با شیوع کرونا خیلی از کسب‌وکارها تحت تاثیر قرار گرفتند و کاهش ۷۰ درصدی درخواست سرویس تاکسی هم مهر تاییدی بر این تاثیرگذاری است. اسنپ برای حفظ سلامت کاربرانش، چه رانندگانی کاربر اسنپ و چه مسافران، اقدامات مختلفی انجام داد. از همان روزهای اول اطلاع‌رسانی‌ها انجام شد، استفاده از ماسک در سفرهای اسنپ اجباری شد، بیش از ۱۰۰ هزار جداکننده فضای داخلی خودرو در سطح کشور همراه با ۵۰ هزار اقلام استریل ارائه شد. همچنین حدود ۵۰ هزار خودرو از اسنپ هم ضدعفونی شدند.»

به گفته خلج حمایت‌های مالی هم در این دوران اتفاق افتاد و وام‌های بدون بهره ۲ و ۵ میلیون تومانی به رانندگانی که تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته بودند، داده شد. همه این موارد در کنار توصیه‌های بهداشتی که به کاربران ارائه می‌شد و بخش نظرسنجی که در خصوص رعایت شدن پروتکل‌های بهداشتی در اپلیکیشن قرار داده بودند، کمک کرد تا اسنپ بتواند خودش را با شرایط وفق دهد.

از طرف دیگر با شیوع کرونا، تعداد درخواست‌های سرویس مارکت اسنپ بیش از ۱۰۰ درصد رشد داشت که اسنپ توانست با استفاده از ظرفیت سایر سرویس‌هایش، این افزایش تقاضا را به بهترین شکل ممکن پاسخ دهد. خلج درباره مدیریت وضعیت موجود گفت: «به خاطر افزایش نیاز مردم به خرید آنلاین، تلاش کردیم خدمات سوپرمارکت آنلاین اسنپ را در شهرهای مختلف راه‌اندازی و گسترش دهیم. در حال حاضر هایپرمارکت‌ها در شهرهای تهران، کرج و اصفهان ارائه سرویس می‌کنند. خرید از سوپرمارکت‌ها نیز در شهرهای تهران، کرج، مشهد، شیراز، اصفهان، کرمان، تبریز، اهواز و قم فعال شده است.»

مسئله پیچیده و قدیمی هزینه‌های سفر در اسنپ

موضوع هزینه‌های سفر در اسنپ همیشه، چه از سمت مسافران و چه از سمت رانندگان مطرح بوده است. برخی‌ها می‌گویند با توجه به اینکه رانندگان اسنپ هزینه سهمیه بنزین را دریافت می‌کنند، قیمت‌ها خیلی افزایش پیدا کرده و حتی بحث رجوع به آژانس‌های سنتی هم مطرح است.

خلج بحث قیمت را یک بحث همیشگی و البته پیچیده در حوزه تاکسی‌های اینترنتی می‌داند. قیمتی که ارائه می‌شود و ایجاد تعادل بین مسافر که اقدام به درخواست سفر و راننده‌ای که بخواهد سفر را قبول کند، مسئله پیچیده و قدیمی است. او دراین‌باره می‌گوید:

در مورد هزینه کاربران راننده، فقط بحث بنزین مطرح نیست و این عزیزان هزینه‌های زیادی متحمل می‌شوند مانند استهلاک ماشین و بیمه و غیره. بحث قیمت‌گذاری بحثی است که باید تمام ابعاد و جوانب درگیر با این قضیه را بررسی کرد. الگوریتم قیمت‌گذاری ما بر اساس عوامل مختلفی این قیمت‌گذاری را انجام می‌دهد. اما افزایش قیمت تاکسی‌های اینترنتی همچنان پایین‌تر از مصوبه افزایش کرایه‌های حمل‌ونقل عمومی است و سعی شده این موضوع را به‌صورت کارآمد نگه داریم به‌طوری‌که هم برای کاربر مسافر و هم کاربر راننده این قیمت مناسب باشد. به‌هرحال افزایش و کاهش قیمت تبعات زیادی در این پلتفرم‌ها دارد و ایجاد تعادل خیلی پیچیده و سخت است ولی ما در اسنپ به دنبال حفظ نقطه بهینه در این قضیه هستیم.

در صورت خروج MTN از کشور اسنپ چه برنامه‌ای دارد؟

این چند روز بحث خروج شرکت آفریقای جنوبی MTN از ایران داغ شده است. هرچند که این اتفاق در کوتاه‌مدت نمی‌افتد و اگر MTN قصد خروج از ایران را داشته باشد، در بازه زمانی ۴ تا ۵ سال آینده اتفاق می‌افتد اما باید دید در صورت وقوع، اسنپ چه برنامه‌ای دارد. چون به گفته خود MTN، آنها همان‌طور که خروج از افغانستان، سوریه و یمن را شروع کرده‌اند، نوبت به ایران هم خواهد رسید. حالا از خلج پرسیدیم با توجه به اینکه این شرکت آفریقای جنوبی یکی از سهامداران اسنپ است و در صورت خروج باید سهامش را واگذار کند، تصمیم مدیران اسنپ در چنین شرایطی چه خواهد بود؟

اما خلج اطمینان داد که ام‌تی‌ان در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای خروج از ساختار سهامداری اسنپ ندارد و در حال حاضر هم هیچ نگرانی بابت این موضوع وجود ندارد. او با اشاره به اینکه بیانیه مشترک ایرانسل و ام‌تی‌ان هم خروج قریب‌الوقوع این شرکت را منتفی اعلام کرده گفت: «بااین‌وجود تمام مباحث در لایه استراتژیک و مدیران ارشد و سهامداران شرکت مطرح و سناریوهای مختلفی بررسی می‌شود و درنهایت جای نگرانی نیست و اطمینان داد که اگر این اتفاق بیفتد، مجموعه اسنپ بهترین راهکار و سناریو را برای منافع کاربرانش در نظر خواهد گرفت.»

منبع: https://way2pay.ir/197744/

منبع: الف

کلیدواژه: مدیرعامل اسنپ حال حاضر راه اندازی برنامه ای سرویس ها اسنپ هم حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۵۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات لازم برای خروج اتباع غیرمجاز استان تهران از کشور در حال انجام است

عصر سه شنبه در اولین جلسه شورای اداری ۱۴۰۳ با اشاره به عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: تغییر مواضع کشور‌ها پس از این اقدام سلحشورانه سپاه پاسداران نشان از عزت و اقتدار کشور ما است، در این عرصه با این دست برتر باید با برنامه ریزی صحیح از فرصت‌ها استفاده کنیم. 

استاندار تهران با بیان اینکه شهر و استان تهران با ویژگی‌های خاص خود مظلوم است، گفت: از نمایندگان مجلس می‌خواهیم که نسبت به اوضاع این شهر و استان همت کافی را داشته باشند، چرا که شان تهران این نیست که در جایگاه ۳۱ بودجه کشور و رشد ۴ درصد قرار بگیرد. 

وی گفت: بودجه تهران از آخرین استان یعنی اصفهان، ۲۷ رتبه پایین‌تر است که رشد در این امر جنب‌وجوش، برنامه و رعایت چارچوب‌ها و اصول را برای تغییر وضعیت می‌طلبد و اگر این کار صورت نپذیرد این مظلومیت باقی می‌ماند، ما اراده نکردیم ولی جمعیت ناسازگاری که نقش مصرف‌کننده دارند، علی‌رغم اینکه یک چهارم تولید، ۵۲ درصد سهم مالیاتی کشور و ۵۰ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه استان تهران است، با ظرفیت اقتصادی‌مان فاصله زیادی داریم. 

فخاری با انتقاد از ضعف شدید در جریان برنامه ریزی استان گفت: هیچ سازمان و دستگاهی در استان تهران برای ۱۴۰۳ نباید بدون برنامه باشد و باید نظام بودجه‌بندی و اولویت‌های آن مشخص باشند. 

وی با تاکید بر اینکه جهت‌گیری‌های ما باید برای یک برنامه پنج ساله در دستور کار قرار بگیرد، افزود: تدبیر از وحدت نظر‌ها بیرون می‌آید، ما باید بتوانیم در جهت‌گیری‌های استان با اهداف مشخص قدم برداریم، اگر در نظر وحدت داشته باشیم در عمل نیز وحدت خواهیم داشت. 

استاندار تهران به مسوولان‌استان توصیه کرد با هادیان جامعه، خصوصاً ائمه جمعه همکاری و‌تعامل داشته باشند. 

وی برگزاری انتخابات اسفند ماه را فارغ از هرگونه مشکل و حاشیه، بسیار مطلوب عنوان کرد و گفت: قدردان همه عزیزانی که در انتخابات تلاش کردند هستیم، شما توانستید تلاش دشمن را خنثی کنید. 

فخاری با بیان اینکه همه باید کمک کنند تا در ۲۱ اردیبهشت‌ماه نیز در چنین جایگاهی بمانیم و ادامه دهیم، گفت: ما باید برای انتخابات سال آینده از الان تلاش کنیم و جهت‌گیری‌های ما جهت‌گیری‌های مشخصی باشد. 

وی مشارکت و جامعیت را عامل قدرت ملی خواند و افزود: امینت یک امر نادیدنی، اما قابل حس است، به لطف خدا متولیان امر به زیبایی عمل کرده و صحنه‌های زیادی را برای رقابت ایجاد کردند. 

استاندار تهران اظهار کرد: بزرگترین آفتی که ما با آن مواجه هستیم عدم توجه به فرآیندها، خروجی‌ها و نتیجه‌گیری‌ها است. 

فخاری گفت: ضروری است که مدیریت برنامه و بودجه در حوزه آمایش سرزمین، آخرین وضعیت همه سازمان‌ها و ادارات را ارائه دهد تا متوجه ضعف خود شوند، استان تهران در یک سرزمین کوچک با حجم بزرگ و جریان‌های نامتجانس قرار گرفته است. 

وی یکی از مسائل تهران را مسئله آب دانست و افزود: پروژه‌هایی در دست اقدام داریم، اما بحث، چگونگی تعیین اولویت‌ها است و باید اولویت‌ها مشخص شوند، برای ارائه برنامه حتماً اولویت سازمان‌ها را می‌خواهیم. 

استاندار تهران در خصوص اتباع گفت: نزدیک به ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران حضور دارند و اقدامات لازم به کمک سایر نهاد‌ها در حال انجام است که اتباع غیرمجاز را دستگیر و از کشور خارج و اتباع مجاز را نیز چه در حوزه اقتصادی چه در حوزه اجرایی و فرهنگی سازماندهی کنیم، بخشی از ظرفیت‌های ما در اختیار اتباع است که باید برون دادهایشان را در این زمینه نمایان کنند. 

فخاری بیان کرد: در حوزه ورزش و جوانان خصوصاً فرهنگ، عفاف و حجاب باید تلاش کنیم چرا که بیشترین مشکل این موضوع را در ادارات مشاهده می‌کنیم، کارمند وابسته به دولت متعهد است که تحت قواعد و شرایط کار کند و ساختار‌های ضابطه‌مند دولتی را رعایت کنند، مسوولان به رعایت حدود قانونی مکلف هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • آمریکا: برنامه ای از اسرائیل برای رفع نگرانی ها درباره رفح ندیده ایم
  • اقدامات لازم برای خروج اتباع غیرمجاز استان تهران از کشور در حال انجام است
  • سومین نشست صمیمی؛ مدیرعامل پست بانک ایران با معاونین ادارات مستقل و ستادی برگزار شد
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳